Bruggink Mobility Centre Oldenzaal

We zijn een klein familiebedrijf waar persoonlijk contact voorop staat. Samen met mijn zoon Senna en mijn vrouw Carola zijn wij eigenaren van Bruggink Mobility Centre in Oldenzaal. Sinds 1 april 2023 is Senna ook in de VOF toegetreden. Senna volgt nog wel diverse cursussen via het OOMT en de BOVAG.  De bedoeling is dat hij op den duur de onderneming gaat overnemen. Maar tot die tijd werken we samen aan alle mooie projecten die op ons pad komen! 

Hoe het begon

Begin jaren 90 ben ik begonnen bij Tijhuis in De Lutte. Na een geweldige tijd van ruim 17 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en besloot ik om mijn eigen onderneming te starten. Na 10 jaar ondernemen kwam de economische crisis, waardoor ik noodgedwongen heb moeten stoppen met mijn eigen onderneming. 

Nieuwe kansen

In 2015 ben ik bij Heisterkamp Mobility Centre aan het werk gegaan als monteur & verkoopadviseur. Uiteindelijk heb ik deze afdeling in 2019 van Heisterkamp overgenomen. De inkoop, verkoop, reparatie en het onderhoud van aanhangwagens tot 3500 kg paste niet meer in hun bedrijfsstrategie, waardoor zich een mooie kans voordeed om weer als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Zo is Bruggink Mobility Centre ontstaan. We zijn gestart aan de Marconistraat 31 in Oldenzaal. In de loop van 2021 zijn we verhuisd naar een grotere bedrijfsruimte aan de Marconistraat 35. We beschikken nu over een ruime werkplaats met apart kantoor, waardoor we al onze activiteiten perfect kunnen uitvoeren voor een groot aantal klanten.    

Ons werk

Vanuit heel Nederland komen onze klanten naar Oldenzaal voor een nieuwe aanhangwagen of trailer, maar ook voor onderhoud, reparaties, schadeherstel en keuringen. Naast aanhangwagens, boottrailers en paardentrailers zorgen wij er ook voor dat onze klanten veilig de weg op kunnen met hun caravan, camper of vouwwagen. Door onze jarenlange ervaring in het vak worden we ook regelmatig gevraagd om een specifieke maatwerk oplossing te maken voor een aanhangwagen of trailer. Ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn en veilig de weg op kunnen, dat is waar wij het voor doen! 

Wat we doen

Verkoop

Bij ons koop je nieuwe en gebruikte aanhangwagens, trailers en onderdelen waar je jaren mee verder kunt.

Schadeherstel & reparaties

Snel weer de weg op door middel van goed schadeherstel en een spoedige reparatie van jouw voertuig.

Onderhoud & keuring

Wij zorgen voor regelmatig onderhoud en regelen de benodigde keuringen, zodat jij veilig de weg op kunt.

Banden

Wij voorzien jouw auto, aanhangwagen, trailer, caravan of camper van de meest geschikte en hoogwaardige banden. 

Maatwerk

Specifieke wensen voor een maatwerk aanhangwagen of trailer? Wij maken jouw transportmiddel volledig op maat.

Openingtijden en bereikbaarheid

  • Maandag t/m vrijdag: 07.45 - 17.30 uur
  • Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur

Voor reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag maken wij een uitzondering. Wij zijn daar als kleine ondernemer erg flexibel in. Aanhangers zijn vaak onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten, dus helpen wij jou graag snel weer de weg op.

Direct contact opnemen

BOVAG RDW SBB erkend leerbedrijf Hapert dealer